Top 5 meest voordelige Sim Only abonnementen

Jij bent op zoek naar een Sim Only abonnement? Dan ben je zeker niet de enige. We zien namelijk dat steeds meer mensen kiezen voor een dergelijk abonnement. Voordat je zomaar een Sim only abonnement kiest is Sim only vergelijken van cruciaal belang. Zo wil je natuurlijk wel zeker weten dat je niet teveel betaalt voor jouw abonnement. Om je hier wat meer over te laten zien hebben we hieronder de belangrijkste informatie rondom de voordelige Sim only abonnementen voor je op een rijtje gezet. Zo kom je in ieder geval niet meer voor verrassingen te staan!

Voordelige Sim Only abonnementen

De meest voordelige Sim only abonnementen

Een Sim Only abonnement stelt je in staat om voor een relatief laag bedrag per maand over je belminuten en MB’s te beschikken. In tegenstelling tot een regulier abonnement betaal je niet meer voor je telefoon maar alleen voor je data zelf. Nu vraag je je waarschijnlijk af wat de meest voordelige Sim only abonnementen zijn. We hebben de meest voordelige opties hieronder onder elkaar gezet:

  1. Simpel: voordelig, voordeliger, voordeligst. Als het gaat om lage basis tarieven kun je bij simpel vanaf een euro of 4 een voordelige Sim only abonnement afsluiten. Kortom als je binnen je limieten blijft is het 1 van Nederlands goedkoopste aanbieders op het gebied van Sim only. Maar blijf waakzaam, als je geen limiet instelt kunnen de kosten snel oplopen.
  2. BEN: een van de andere goedkoopste aanbieders van dit moment is BEN. Met BEN zal je een voordelig abonnement hebben. De prijzen beginnen bij een euro of 6 per maand en lopen op tot meer als je graag onbeperkt internet wilt hebben. Door de voordelige Sim only abonnementen is dit een populaire optie onder studenten.
  3. Youfone: met Youfone zal je ook niet de fout in kunnen gaan voor Sim only abonnementen. Zo kan je prima abonnementen vinden die tussen de 7 en 10 euro per maand kosten. Voor onbeperkt internet ben je iets meer kwijt, echter valt het over het algemeen nog wel mee.
  4. Hollands Nieuwe: Hollands Nieuwe staat ook bekend als een zeer voordelige telecomaanbieder. Los van de voordelige prijzen voor de Sim only abonnementen zal je met deze aanbieder ook nog eens gratis nummerbehoud krijgen. Hiermee voorkom je dat je iedereen een berichtje moet sturen dat je nummer gewijzigd is. De prijzen voor de abonnementen liggen tussen de 8 en 11 euro per maand.
  5. TELE2: bij TELE2 starten de Sim only abonnementen vanaf een euro of 8, prijs kwaliteit niveau is waar TELE2 op mikt. Een relatief goede bundel naar ratio voor wat je er voor betaald.

De aanbieder die je kiest is natuurlijk erg belangrijk. Je moet niet alleen kijken naar de prijzen voor de Sim only abonnementen, maar ook naar de service die er geboden wordt. Kijk bijvoorbeeld even of er wel een goede dekkingsgraad is.

Ook alle voordelige Sim Only abonnementen vergelijken?

Door de informatie uit dit artikel heb je als het goed is een beter beeld gekregen bij het kiezen van voordelige Sim Only abonnementen. Om het kiezen van een abonnement nog makkelijker te maken hebben we een speciale vergelijkingstool voor je. Dankzij deze site is het mogelijk om in een oogopslag te zien welke Sim Only abonnementen er aansluiten bij wat je zoekt. Door gebruik te maken van de diverse filtermogelijkheden is het vinden van de beste en meest voordelige Sim Only abonnementen echt niet zo lastig als je zou denken. Met een goed abonnement kan ook jij alles uit je mobiele telefoon halen.

Voordelige Sim Only abonnementen