Simkaart met onbeperkt internet

Met een simkaart met onbeperkt internet hoef je je geen zorgen meer te maken over je datagebruik. Je kunt oneindig veel megabytes gebruiken voor alles wat je maar doet op je mobieltje. Onbeperkt video┬┤s streamen, muziek downloaden, videobellen en internetten. En dat allemaal zonder bang te hoeven zijn voor een enorme telefoonrekening aan het einde van de maand. Met een simkaart met onbeperkt internet kun je niet buiten je bundel gaan en je kunt zoveel data gebruiken als je wilt. Steeds meer mobiele providers bieden abonnementen aan met ongelimiteerde data. Soms zelfs ook met onbeperkte belminuten en onbeperkte sms’jes. Maak gebruik van de sim only vergelijker van Prijsvergelijker24.nl om de beste aanbiedingen voor een simkaart met onbeperkte internet te vinden.

Simkaart met onbeperkt internet biedt eindeloze voordelen

Steeds meer mensen maken gebruik van een simkaart met onbeperkte data. Er zijn dan ook enorm veel voordelen om ook te kiezen voor een simkaart met onbeperkt internet.

Simkaart onbeperkt internet

Onbeperkte data

Met een simkaart met onbeperkt internet profiteer je van een internetbundel zonder limiet. Geen maximum aantal megabytes of gigabytes. Je kunt dus altijd en overal zorgeloos gebruik maken van mobiel internet. Zonder je druk te maken of het einde van je internetbundel al in zicht is.

Nooit onverwachte kosten

Heb je een bundel met onbeperkt internet dan hoef je nooit bang te zijn dat je buiten je bundel komt en daar een dure telefoonrekening voor krijgt. Je internetbundel is in principe onbeperkt en je komt nooit zonder megabytes te zitten.

Vast maandbedrag

Je maandbedrag voor de simkaart met onbeperkt internet is iedere maand gelijk. Geen gedoe met internetbundels en nooit geen onverwachte kosten dus. Je weet altijd waar je aan toe bent. Hoeveel je er ook gebruik van maakt, je internet is ongelimiteerd.

Geen vast internet abonnement nodig

Heb je een simkaart met onbeperkt internet, dan heb je geen vast internetabonnement meer nodig. Je hebt namelijk al supersnel internet beschikbaar op je mobiel. Je kunt dus ook nog eens geld besparen door te kiezen voor een simkaart met mobiel internet. Wil je op de kosten letten dan is het dus een goede keuze om te kiezen voor een simkaart met onbeperkt internet.

Altijd en overal toegang tot internet

Ben je veel onderweg? Heb je geen mogelijkheid tot vast internet? Met een sim only met onbeperkt internet heb je overal waar jij bent toegang tot mobiel internet.

Extra onbeperkt bellen en sms

Bij een sim only met onbeperkt internet kun je in de meeste gevallen ook nog eens als extra optie kiezen voor onbeperkt bellen en onbeperkt sms. Alles ongelimiteerd zonder onverwachte kosten.

Simkaart met onbeperkt internet en fair use

Om oneerlijk gebruik van het onbeperkte internet gebruik tegen te gaan, maken veel providers gebruik van een Fair Use Policy. In deze voorwaarden staat beschreven hoeveel data of belminuten een provider tot redelijk gebruik rekent. In de meeste gevallen zul je flink je best moeten doen om over deze grens heen te gaan, maar wel iets om rekening mee te houden. Onbeperkt is dus niet helemaal onbeperkt.

Wil je de voorwaarden van simkaarten met onbeperkt internet vergelijken maak dan gebruik van onze sim only vergelijker en bekijk welke aanbieding voor onbeperkt mobiel internet bij je past.

Wat is een simkaart eigenlijk? Lees het hier

Simkaart onbeperkt internet