Energie vergelijken onafhankelijk


Uw aansluiting

Postcode
nummer

Wat voor een elektriciteitsmeter heeft u?

Wordt er bij u apart nachtstroom gemeten, dan heeft u een dubbele meter.

Stroom type

Enkele meter

Een enkele tariefmeter is een elektriciteitsmeter met één telwerk. Deze meet de elektriciteit die overdag, 's nachts en in het weekend wordt verbruikt tegen hetzelfde tarief.

Dubbele meter

Kies 'dubbel' wanneer u over een dubbele tariefmeter beschikt. Een dubbele tariefmeter is een elektriciteitsmeter met twee telwerken. Het ene telwerk meet de elektriciteit die overdag wordt verbruikt, en het andere meet de elektriciteit die 's nachts en in het weekend wordt verbruikt. 's Nachts en in het weekend gelden lagere tarieven dan overdag.

Uw energieverbruik (gas / elektriciteit) per jaar

Schatting verbruik: kies het aantal personen in uw huishouden of voer het exacte verbruik in

Gebruiks indicatie

Verbruiksinfo

Uw energieverbruik is nodig om uit te rekenen wat voor u de goedkoopste leverancier is. Wanneer u uw verbruik niet precies weet, selecteer dan het aantal mensen in uw huishouden om een indicatie te krijgen van uw verbruik. Als u weet wat uw verbruik is, vul dan zelf uw verbruik in.

Stadswarmte

Stadswarmte is een systeem waarbij warmte met een buizenstelsel vanuit een centraal punt naar de woningen in een wijk wordt gebracht. Deze woningen hebben geen eigen cv-ketel. U dient stadswarmte aan te vinken wanneer u hiervan gebruik maakt.

Elektriciteitsverbruik
kWh per jaar
Gasverbruik
m³ per jaar

Selecteer uw huidige stroom leverancier

Huidige aanbieder Voer hier uw huidige energieleverancier in. Als u meerdere leveranciers heeft dan volstaat het invullen van uw stroomleverancier.

Zakelijke gebruiker

Representeert u een bedrijf of bent u ZZP-er?

Zakelijk gebruik

Een moment geduld alstublieft

We checken nu de prijzen van alle aanbieders

nog seconden

 


Energie vergelijken onafhankelijkLage energietarieven vinden: energie vergelijken

Om gebruik te kunnen maken van energie in uw woning, heeft u een energiecontract nodig bij een energiemaatschappij. Door het grote aantal energiemaatschappijen in ons land en de verschillende tarieven die deze energiemaatschappijen hanteren, kan het vrij lastig zijn om een aantrekkelijk geprijsd energiecontract af te sluiten voor uw woning. Wilt u toch de beste deal vinden bij het afsluiten van een energiecontact voor uw huis? Lees dan in dit artikel hoe u dit het beste kunt doen door middel van energie vergelijken met een prijsvergelijker.

 

Energie vergelijken onafhankelijk

Energie vergelijken met een prijsvergelijker

Het vergelijken van energie met een prijsvergelijker betreft het gebruiken van een gebruiksvriendelijke online tool om energiecontracten van diverse energiemaatschappijen met elkaar te vergelijken. U geeft aan wat u nodig heeft bij het afsluiten van een energiecontract, de prijsvergelijker gaat op zoek naar energiemaatschappijen die u kunnen bieden wat u nodig heeft en kunt de energiecontracten van de diverse energiemaatschappijen die de prijsvergelijker selecteert nader bekijken. Vervolgens kunt u de verschillende contracten eenvoudig met elkaar vergelijken op basis van contractvoorwaarden en prijs, zodat u eenvoudig het beste contract met de beste prijs kan vinden. Heeft u eenmaal een aantrekkelijk contract gevonden, dan kunt u dit contract direct online afsluiten.

 

Energie vergelijken onafhankelijk

De voordelen van energie vergelijken

Energie vergelijken met een prijsvergelijker brengt diverse voordelen met zich mee. Het eerste voordeel is dat u met de prijsvergelijker het beste contract kan vinden, dat de beste voorwaarden hanteert en het beste aansluit om de wensen, behoeften en eisen van u en uw huishouden. Een ander voordeel van het vergelijken van energieleveranciers met de prijsvergelijker, is dat u met deze online tool de energiemaatschappij kan vinden met de meest aantrekkelijke tarieven. Door een contract af te sluiten bij deze energiemaatschappij, kunt u jaarlijks tientallen tot wel honderden euro’s besparen. U vindt dus niet enkel het beste energiecontract, maar ook het contract dat u veel geld gaat besparen op jaarbasis.

Tot slot zorgt de prijsvergelijker ervoor dat u veel tijd kan besparen in uw zoektocht naar een nieuwe energieleverancier voor uw woning, want u heeft de beste energieleverancier met deze tool al binnen enkele minuten gevonden. U hoeft dus niet meer uren te zoeken naar de beste leverancier, maar kunt binnen enkele minuten al klaar zijn met afsluiten van een energiecontract voor uw huishouden.

 

Energie vergelijken onafhankelijk

Start direct met energie vergelijken onafhankelijk

Wilt u de beste energieleverancier van dit moment vinden en bovendien veel geld besparen bij het afsluiten van een energiecontract voor uw huishouden? Start dan direct met energie vergelijken onafhankelijk bij Prijsvergelijker24.nl. Door gebruik te maken van onze onafhankelijke prijsvergelijker vindt u niet alleen de beste energieleverancier voor uw huishouden, maar kunt u bovendien een goedkoop contract afsluiten om jaarlijks tientallen tot honderden euro’s te besparen. De prijsvergelijker van Prijsvergelijker24.nl is honderd procent onafhankelijk, dus u vindt altijd de beste deals van dit moment als u gebruik maakt van deze online tool voor energie vergelijken.