Zilveren Kruis Achmea is een verzekeringsmaatschappij die verschillende soorten zorgverzekeringen aanbiedt en ook wel Zilveren Kruis wordt genoemd. Bent u benieuwd welke zorgverzekeringen Zilveren Kruis Achmea aanbiedt? Lees dan op deze pagina meer over de verzekeringen van deze verzekeringsmaatschappij. Wilt u direct contact opnemen met Zilveren Kruis Achmea om een vraag te stellen over de zorgverzekeringen van de verzekeringsmaatschappij of direct een verzekering af te sluiten, dan ziet u op deze pagina welke contactgegevens u voor Zilveren Kruis Achmea contact moet gebruiken.

 

Bellen

 

Telefoon: 071 751 00 52

Online

 

e-mail: Klantenservice

Social media: Facebook

Afsluiten: Prijsvergelijker

 

Postadres

 

Postbus 444

2300 AK Leiden

 

PagIconZorg

De zorgverzekeringen van Zilveren Kruis Achmea

Zilveren Kruis Achmea biedt drie soorten zorgverzekeringen aan, namelijk:

  1. De basisverzekering van Zilveren Kruis Achmea. De basisverzekering van Zilveren Kruis Achmea dekt de meest basale of primaire zorg in ons land. Gaat u bijvoorbeeld naar de huisarts of haalt u medicijnen bij de apotheek, dan wordt dit (doorgaans) vergoed door de basisverzekering van Zilveren Kruis Achmea. De basisverzekering is een verplichte verzekering in Nederland, wat betekent dat u altijd minimaal deze zorgverzekering af moet sluiten.
  2. De aanvullende verzekering van Zilveren Kruis Achmea. Als u de dekking van de basisverzekering niet voldoende vindt, kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. Een aanvullende verzekering heeft een grotere dekking en dekt onder andere ook (een deel van) de kosten van fysiotherapie, brillen en/of lenzen en alternatieve geneeswijzen. Bij het afsluiten van de verzekering kunt u zelf aangeven welke kosten u wel of niet wil laten dekken door Zilveren Kruis Achmea.
  3. De tandartsverzekering van Zilveren Kruis Achmea. De tandartsverzekering biedt dekking voor (een deel van) de kosten die u bij de tandarts maakt. Dit kunnen controlekosten zijn, maar ook kosten voor het maken van foto’s, het trekken van kiezen, het boren van gaatjes en het plaatsen van implantaten.

De basisverzekering is verplicht in Nederland, maar u bent vrij om eventueel een meer uitgebreide verzekering af te sluiten als u een grotere dekking wenst. Wel dient u er rekening mee te houden dat de verzekeringen met een grotere dekking een hogere maandelijkse premie hebben, wat betekent dat u maandelijks meer kosten voor deze verzekeringen moet betalen.

 

PagIconZorg

Zilveren Kruis Achmea contact

Heeft u een vraag over de verzekeringen van Zilveren Kruis Achmea, wilt u ondersteuning bij het afsluiten van een verzekering van deze verzekeringsmaatschappij of bent u al klant bij Zilveren Kruis Achmea en heeft u een vraag over uw zorgverzekering? Dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van Zilveren Kruis Achmea door gebruik te maken van de klantenservice van deze verzekeringsmaatschappij. U kunt de klantenservice van Zilveren Kruis Achmea bereiken door telefonisch contact op te nemen, maar u kunt de klantenservice ook een e-mail sturen. Welke contactgegevens u nodig heeft voor Zilveren Kruis Achmea contact, ziet u in onderstaand overzicht.

Alle gegevens op deze pagina worden regelmatig bijgewerkt, wat betekent dat eventuele recente wijzigingen in de gegevens altijd worden bijgewerkt in onderstaand overzicht.

Zilveren Kruis Achmea contact