Verzekeringsmaatschappijen in Nederland zijn er in alle soorten en maten en tevens in relatief grote aantallen. Vooral de laatste jaren zijn het aantal verzekeringsmaatschappijen stevig toegenomen, je ziet veel nieuwe namen en dochterbedrijven op de markt verschijnen. Dit heeft uiteindelijk als voordeel dat de markt enorm concurrerend is geworden waardoor je flink kunt besparen op diverse verzekeringspremies. Zo kun je mogelijk tientallen tot honderden euro’s op jaar basis besparen door te gaan shoppen bij diverse andere verzekeringsmaatschappijen.

 

VerzekeringsmaatschappijenVerzekeringsmaatschappijen vergelijken

Over het algemeen wordt het afsluiten van een verzekering gezien als een moeizame en als een onaangename klus. Vragen die naar voren komen kunnen zaken zijn zoals, waar moet je voor verzekerd zijn, welke verzekeringsmaatschappijen moet je kiezen, betaal ik nu niet te veel, hoe switch ik van verzekeringsmaatschappij en welke dekkingen moet ik eigenlijk kiezen? Wanneer je aan verzekeringen denkt zijn dit mogelijk de eerste vragen die je te binnen schieten. Prijsvergelijker24.nl helpt je hier graag mee verder om tot de juiste keuze te komen.

Juist omdat er zo veel verzekeringsmaatschappijen op de Nederlandse markt actief zijn is het soms moeilijk om te bepalen waar je voor moet gaan. Doormiddel van onze vergelijkingsmodules proberen wij het wat makkelijker voor je te maken, op die manier is het mogelijk om verzekeringsmaatschappijen en de bijbehorende verzekeringen makkelijker met elkaar te vergelijken. Direct wanneer je jouw persoonlijke gegevens hebt ingevuld vergelijken wij voor jou welke verzekering en welke dekking het beste bij jouw profiel past. Ook zullen alle concurrerende premies bovenaan in het overzicht verschijnen zodat je maximaal kan gaan besparen.

 

VerzekeringsmaatschappijenVerzekeringsmaatschappijen in de zorg

Binnen Nederland is het een verplichting om een zorgverzekering te hebben. Het is gebruikelijk om aan het einde van het jaar naar een andere verzekeringsmaatschappij over te stappen wanneer je niet tevreden bent met je huidige verzekering. Dit kan komen doordat een andere verzekeraar wellicht een lagere premie biedt, betere vergoedingen heeft of vrije zorg keuze kan bieden. Wanneer je ieder jaar zorgverzekeringen met elkaar vergelijkt kun je deze beter aanpassen op je persoonlijke situatie, zo kan het zijn dat je al bepaalde situaties (zoals een zwangerschap) of behandelingen (bijvoorbeeld bij de tandarts) aan ziet komen. Tevens weet je zeker wanneer je regelmatig verzekeringsmaatschappijen in de zorg vergelijkt dat je niet de hoofdprijs betaalt.

Vergelijk hier zorgverzekeringen

 

VerzekeringsmaatschappijenAutoverzekeringsmaatschappijen

Een auto is verplicht om te verzekeren in Nederland, als basis moet je minimaal WAM verzekerd zijn. Daarbij heb je ook mogelijkheden tot extra verzekeringen zoals beperkt casco of volledig casco dat beter bekend staat als allrisk verzekerd. Maar welke dekking wil je hebben? En welke verzekeringsmaatschappij moet je kiezen? Door gebruik te maken van onze vergelijkingsmodule kun je daar snel achter komen. Gegevens zoals het kenteken, schadevrije jaren, kilometers per jaar, postcode, huisnummer en de geboortedatum van de hoofdbestuurder dient dan te worden ingevuld, tevens kun je kiezen welke dekking het meest geschikt is met betrekking tot jouw auto. Hierna zal de vergelijker met diverse concurrerende opties komen dat het beste bij jouw profiel past. Start snel met vergelijken, want het overstappen op een andere autoverzekering kan leiden tot besparingen van enkele tientjes tot honderden euro’s per jaar.

Vergelijk hier onze autoverzekeringen

 

VerzekeringsmaatschappijenWoningverzekeringsmaatschappijen

Je dient diverse verzekeringen af te sluiten bij het kopen van een huis maar ook wanneer je er een huurt. Het is dan belangrijk om een inboedelverzekering en zowel een opstalverzekering af te sluiten. Verder is het nog mogelijk om je te verzekeren tegen schade aan de woning, overige schade of diefstal van goederen in het desbetreffende huis en schade die jij of iemand anders binnen het gezin mogelijk aanbrengt bij iemand anders. Veel verzekeringsmaatschappijen bieden hiervoor passende oplossingen.

Vergelijk hier onze woningverzekeringen

 

VerzekeringsmaatschappijenReisverzekeringsmaatschappijen

Het is altijd verstandig om een reisverzekering af te sluiten wanneer je op reis gaat. Verzekeringsmaatschappijen verschaffen doorgaans diverse opties betreffende wat je wel of niet mee wil laten verzekeren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dekking waar medische kosten bij inzitten of geld, cheques en eventueel een dekking voor wintersport. Verzekeringsmaatschappijen bieden ook de optie om voor een doorlopende reisverzekering te gaan, dit is interessant wanneer je meerdere keren per jaar op vakantie gaat. Wanneer je een keer op reis of op vakantie gaat per jaar kun je beter kiezen voor een kortlopende reisverzekering, dat is in dit geval dan voordeliger.

Vergelijk hier onze reisverzekeringen

 

VerzekeringsmaatschappijenRechtsbijstandverzekeringsmaatschappijen

Je hebt diverse soorten rechtsbijstandsverzekeringen in de markt die je kunt afsluiten om diverse dekkingen te verkrijgen omtrent:

  • Verkeer
  • Wonen
  • Belasting & vermogen
  • Werk & inkomen

Vaak bestaan deze verzekeringen uit diverse modules zodat je zelf kan bepalen wat je mee wilt gaan verzekeren. In de vergelijker op Prijsvergelijker24.nl kun je alle verzekeringsmaatschappijen omtrent rechtsbijstand met elkaar vergelijken en aangeven wat je wel en niet wilt verzekeren.

Vergelijk hier onze rechtsbijstandverzekeringen

 

VerzekeringsmaatschappijenAansprakelijkheidsverzekering

Wil je beschermt worden tegen het risico van aansprakelijkheid? In dat geval kun je denken aan een aansprakelijkheidsverzekering, verzekeringsmaatschappijen dekken dan gewoonlijk alle zaak- en letselschade die de verzekerde veroorzaakt. Echter zijn er een aantal uitzonderingen, zo is opzettelijk veroorzaakte schade of schade aan gehuurde zaken niet gedekt. Lees dus goed de polis door, toch kan een aansprakelijkheidsverzekering een behoorlijke extra zekerheid bieden.

Vergelijk hier onze aansprakelijkheidsverzekeringen


Gerelateerde informatie: