Wie interactieve tv van KPN heeft afgesloten, heeft ook standaard de mogelijkheid om online tv te kijken met het netwerk van KPN. Wat het online tv kijken bij KPN precies inhoudt en welke mogelijkheden u heeft bij het gebruiken van KPN TV online, leest u op deze pagina.

 

PagIconAllesin1KPN TV online: een korte introductie

Als u gebruik maakt van interactieve tv van KPN, heeft u standaard de mogelijkheid om gebruik te maken van KPN TV online. KPN TV online is een gratis dienst die de klanten van de provider kunnen gebruiken om online hun favoriete televisieprogramma’s, films en series te kijken. Gebruikt u deze gratis dienst als klant van KPN, dan hoeft u dus niet meer achter de televisie te duiken om uw favoriete programma’s te kijken en kunt u altijd en overal televisie kijken. Het enige wat u nodig heeft om online tv te kijken met het netwerk van KPN, is een laptop, computer, telefoon of tablet en een goede internetverbinding om uw favoriete programma’s van KPN online te kunnen zien.

 

PagIconAllesin1

KPN TV online: de mogelijkheden

Er zijn twee manieren om uw favoriete televisieprogramma’s, series en films te bekijken door gebruik te maken van KPN TV online. Ten eerste kunt u deze dienst gebruiken op een vaste laptop of computer, waarbij u achter uw laptop of computer gaat zitten en het netwerk van KPN gebruikt om uw favoriete televisieprogramma’s, series en films te streamen en direct te bekijken. Dit is bijvoorbeeld handig als iemand anders in uw huishouden al achter de televisie zit en u een ander programma wil kijken.

KPN TV online

Vindt u het niet prettig om achter de computer of laptop te zitten om een programma, serie of film te bekijken, dan kunt u uw favoriete programma’s ook bekijken op uw telefoon of tablet. In dit geval maakt u gebruik van het netwerk van KPN door een app te installeren en via deze app televisie te kijken op uw smartphone of tablet. Het bekijken van televisieprogramma’s, series en films via de app is voornamelijk handig als u tussendoor even wat televisie wil kijken. Zit u bijvoorbeeld in de trein, bent u op een saaie familiebijeenkomst of moet u wachten op de bus, dan hoeft u alleen uw tablet of smartphone tevoorschijn te toveren om uw favoriete televisieprogramma’s te kijken met KPN TV online.

 

PagIconAllesin1

KPN TV online direct gebruiken

KPN TV online is enkel toegankelijk voor KPN klanten die op dit moment al gebruik maken van interactieve tv van KPN. Om online tv te kijken via uw laptop of pc, hoeft u enkel naar www.itvonline.nl te surfen. Hier kunt u inloggen met uw abonnementsnummer van KPN en de PIN-code die u voor al uw KPN diensten gebruikt. Heeft u dit gedaan, dan kunt u direct starten met online tv kijken.

Wilt u online tv kijken met uw smartphone of tablet, dan hoeft u enkel de iTV Online app van KPN te downloaden op uw device. Heeft u dit gedaan, dan kunt u inloggen met uw abonnementsnummer en PIN-code en kunt u direct uw favoriete televisieprogramma’s, series en films kijken op uw smartphone of tablet.