Als er een dierbare overleden is, wilt u natuurlijk dat deze bijzondere persoon in uw leven een waardig afscheid krijgt. Omdat u aan het rouwen bent na het overlijden van een dierbare en er veel komt kijken bij het organiseren van een uitvaart, is het logisch dat u ondersteuning wenst bij het organiseren van het waardige afscheid van uw overleden dierbare. Geuns Uitvaart biedt graag de uitvaartbegeleiding die u nodig heeft om uw overleden dierbare het afscheid te geven dat hij of zij verdient.

 

Geuns uitvaartGeuns Uitvaart: geef al uw zorgen uit handen

Als u te maken heeft met het overlijden van een dierbare, heeft u het vaak al moeilijk genoeg. Het is in dit geval dan ook logisch dat u geen energie, tijd of kracht heeft om de uitvaart van uw overleden dierbare op de beste manier te organiseren, maar natuurlijk wil u wel dat uw dierbare het afscheid krijgt dat hij of zij verdient. Wilt u op uw eigen manier rouwen, maar wilt u toch dat uw dierbare een bijzonder afscheid krijgt? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van Geuns Uitvaart. Geuns Uitvaart biedt de uitvaartondersteuning die u nodig heeft in de moeilijke tijd na het overlijden van uw dierbare, zodat u kunt rouwen en uw dierbare toch een waardig afscheid krijgt. Maakt u gebruik van de uitvaartbegeleiding van Geuns Uitvaart, dan kunt u al uw zorgen uit handen geven.

 

Geuns uitvaart

De diensten van Geuns Uitvaart

Iedereen is anders en iedereen heeft andere wensen en behoeften bij het organiseren van een uitvaart. Geuns Uitvaart begrijpt dit en biedt daarom flexibele uitvaartbegeleiding aan. Of u nu een sobere uitvaart wil organiseren of juist een grote of excentrieke uitvaart op touw wil zetten: de medewerkers van Geuns Uitvaart kunnen u helpen om de beste uitvaart voor uw overleden dierbare te organiseren.

Enkele diensten die onder de uitvaartbegeleiding van Geuns Uitvaart vallen, zijn de volgende:

  • Het opbaren van uw overleden dierbare.
  • Het organiseren van de uitvaart in de kerk of in een aula.
  • Het selecteren van de muziek en de media voor tijdens de uitvaart.
  • Het begraven of cremeren van uw overleden dierbare.
  • Het verzorgen van de bloemen.
  • Het verzorgen van de catering.
  • Het verzorgen van de urn en/of sieraden.
  • Het verzorgen van de grafsteen.

U kunt helemaal zelf kiezen van welke diensten u gebruik wenst te maken. Zo kunt u de gehele uitvaart door onze medewerkers laten organiseren, maar kunt u ook van enkele diensten binnen de uitvaartbegeleiding van Geuns Uitvaart gebruik maken. Uiteraard bent u zelf as naaste altijd betrokken bij de uitvaart van uw overleden dierbare en worden al uw wensen met betrekking tot de uitvaart van uw overleden dierbare gehoord. U geeft het organiseren van de uitvaart dus niet helemaal uit handen, maar laat enkel het organisatorische aspect van de uitvaart door onze medewerkers regelen.

Waar u ook verzekerd bent: u kunt altijd een beroep doen op de medewerkers van Geuns Uitvaart om de uitvaart van uw overleden dierbare op de beste manier te organiseren voor een waardig afscheid.

 

Geuns uitvaart

 

Bellen

 

Telefoon: 0495 549 630

Online

 

e-mail: Klantenservice

Postadres

 

Vogelsbleek 18/A

6001 BE Weert