Iedereen kan in een situatie terecht komen waarbij rechtsbijstand van een professional gewenst is. Of u nu te maken heeft met een conflict op uw werk, een conflict in privésfeer of een ander geschil waardoor u rechtsbijstand nodig heeft: DAS kan rechtsbijstand bieden in iedere gewenste situatie. Wilt u voorkomen dat de professionele ondersteuning die u krijgt u veel geld gaat kosten? Dan kunt u bij DAS terecht voor het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering. Wat deze verzekering precies inhoudt, leest u op deze pagina. Ook leest u op deze pagina hoe u in contact kunt komen met DAS als u vragen heeft over de rechtsbijstandverzekering of als u de verzekering direct af wil sluiten.

 

DAS rechtsbijstand contactBellen

 

Telefoon: 020 6517517

DAS rechtsbijstand contactOnline

 

e-mail: Klantenservice

Social media: Twitter

Social media: Facebook

Social media: LinkedIn

Social media: YouTube

Afsluiten: Prijsvergelijker

DAS rechtsbijstand contactPostadres

 

Postbus 23000

1100 DM Amsterdam

 

DAS rechtsbijstand contactDe rechtsbijstandverzekering van DAS

Als u de rechtsbijstandverzekering van DAS afsluit, betaalt u iedere maand een vast bedrag aan premie om de hoge kosten van professionele rechtsbijstand te vergoeden. Heeft u een rechtsbijstandverzekering afgesloten en heeft u behoefte aan de ondersteuning van een juridische professional, dan vergoedt DAS (een deel van) de kosten die u moet maken om de professional in te huren voor rechtsbijstand.

Welke kosten er precies vergoed worden als u een rechtsbijstandverzekering van DAS heeft afgesloten, is afhankelijk van de rechtsbijstandverzekering die u afsluit. Zo kunt u kiezen voor een rechtsbijstandverzekering met basisdekking, maar kunt u uw DAS rechtsbijstandverzekering ook uitbreiden met de volgende modules:

  • Consumeren en wonen, bijvoorbeeld voor conflicten over aankopen via het internet, conflicten met uw buren, conflicten over verbouwingen door een aannemer en conflicten met de overheid (gemeente en/of landelijke overheid).
  • Werk, bijvoorbeeld voor conflicten over ontslag, conflicten bij een reorganisatie of conflicten over tuchtrecht.
  • Belasting en vermogen, bijvoorbeeld voor conflicten over de aan- en verkoop van aandelen, conflicten met de Belastingdienst en conflicten bij de scheiding met uw partner.

Standaard bent u verzekerd voor DAS rechtsbijstand op het gebied van schade in het verkeer, conflicten over pensioen en uitkering, medische conflicten en conflicten rondom familie en gezin. Heeft u bijvoorbeeld een conflict over uw pensioen, uw uitkering, klachten na een medische ingreep of ouderschap, dan kunt u gebruik maken van de basisdekking van de DAS rechtsbijstand om u te laten ondersteunen door een professional in uw conflict.

 

DAS rechtsbijstand contact

DAS rechtsbijstand contact: voor vragen en aanvragen

Heeft u een vraag over de DAS rechtsbijstand of wilt u direct een DAS rechtsbijstandverzekering afsluiten? Gebruik dan onderstaande gegevens voor DAS rechtsbijstand contact om direct contact op te nemen met de klantenservice van dit bedrijf. U kunt de klantenservice van DAS telefonisch bereiken om uw vraag of aanvraag direct te laten behandelen, maar u kunt ook per e-mail contact opnemen met de medewerkers van DAS.

Alle gegevens op deze pagina worden regelmatig bijgewerkt, wat betekent dat eventuele recente wijzigingen in de gegevens altijd worden bijgewerkt in onderstaand overzicht.

DAS rechtsbijstand contact