CZ is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die diverse zorgverzekeringen aanbiedt. Zo kunt u bij CZ terecht voor het afsluiten van een basisverzekering, maar kunt u ook bij de verzekeringsmaatschappij terecht voor een aanvullende verzekering of een tandartsverzekering. Meer over de verzekeringen van CZ, leest u op deze pagina. Ook ziet u op deze pagina welke contactgegevens u moet gebruiken als u in contact wil komen met de medewerkers van CZ om een vraag te stellen of een CZ zorgverzekering af te sluiten.

 

Bellen

 

Telefoon: 0900 0949

Online

 

Chat: Klantenservice

e-mail: Klantenservice

Afsluiten: Prijsvergelijker

Postadres

 

Postbus 90152

5000 LD Tilburg

 

PagIconZorgDe zorgverzekeringen van CZ

Verzekeringsmaatschappij CZ biedt drie soorten CZ zorgverzekeringen aan, namelijk:

  1. De basisverzekering. De basisverzekering is een verzekering die iedere Nederlander verplicht moet afsluiten om ervoor te zorgen dat de kosten van zorg altijd betaald kunnen worden en niemand in de financiële problemen komt door het ontvangen van zorg. De basisverzekering van CZ dekt de kosten van de meest basale zorg die u in Nederland kunt krijgen, zoals zorg van de huisarts, zorg in het ziekenhuis of medicijnen die u bij de apotheek haalt. Heeft u een basisverzekering afgesloten bij CZ, dan moet u wel altijd eigen risico betalen als u daadwerkelijk zorg ontvangt.
  2. De aanvullende verzekering. De aanvullende verzekering is een wat meer uitgebreide verzekering van CZ. De CZ zorgverzekering heeft meer en meer uitgebreide vergoedingen, zoals dekkingen voor brillen en/of lenzen, fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen.
  3. De tandartsverzekering. De tandartsverzekering is een verzekering die u afsluit om (een deel van) de kosten van uw tandartsbezoek te laten vergoeden door CZ. Welke kosten precies vergoed worden, is afhankelijk van de behandeling die u krijgt en de polisvoorwaarden van de tandartsverzekering van CZ.

Iedere Nederlander is verplicht om minimaal een basisverzekering af te sluiten, maar u kunt uw CZ zorgverzekering ook uitbreiden met een aanvullende verzekering of een tandartsverzekering van CZ. Houd er wel rekening mee dat de maandelijkse premie van de meer uitgebreide CZ zorgverzekeringen hoger is dan de maandelijkse premie van de basisverzekering van CZ, wat betekent dat u voor de aanvullende verzekering en de tandartsverzekering van de verzekeringsmaatschappij maandelijks meer geld moet betalen.

 

PagIconZorgCZ zorgverzekering contact: de contactgegevens van CZ

Heeft u een vraag over de zorgverzekeringen van CZ, wilt u direct een CZ zorgverzekering afsluiten of heeft u al een CZ zorgverzekering en wilt u deze verzekering inzien of aanpassen? Dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van CZ. U kunt de klantenservice met medewerkers van CZ zowel bereiken door telefonisch contact op te nemen als door een e-mail te sturen. In onderstaand overzicht ziet u alle gegevens die u nodig heeft voor CZ zorgverzekering contact.

Alle gegevens op deze pagina worden regelmatig bijgewerkt, wat betekent dat eventuele recente wijzigingen in de gegevens altijd worden bijgewerkt in onderstaand overzicht.

CZ Zorgverzekering contact